Pon – Pet:     07:00 – 20:30

Sub:              07:00 – 15:00

Ned:                   Zatvoreno

Proljeće

Dok se svibanj polako uvlači u naše živote poput mekane topline prvih sunčevih zraka, naša pažnja prirodno prelazi na pripremu za ljetne dane koji dolaze. Upravo u ovom prijelaznom razdoblju, ljekarne Čebulc postaju poprište raznih događanja i ponuda koje nas potiču na brigu o sebi na najbolji mogući način.

Kao što cvjetovi polako procvjetaju i zelena lišća obnavljaju svoj sjaj, tako i naša ljekarna postaje oaza novih početaka. Uzbuđenje oko novih proizvoda i događanja samo dodaje svježinu u zraku.

Jedna od glavnih zvijezda u našim policama ovog svibnja su preparati za zaštitu od sunca. S obzirom na duže dane i sve više vremena koje provodimo na otvorenom, važno je istaknuti važnost zaštite od štetnih sunčevih zraka. Krema za sunčanje postaje neizostavan saveznik u našoj rutini, čuvajući našu kožu od neželjenih opeklina i dugoročnih šteta.

sunce

Savjete oko pravilne pripreme kože za sunce, pogledajte u video prilogu klikom OVDJE koji su za vas snimile naše kolegice.

No, ljeto ne donosi samo sunce, već i priliku za više aktivnosti na otvorenom. Upravo zbog toga, ove godine posebno ističemo važnost brige o tijelu i opuštanja nakon aktivnosti. Naša ponuda uključuje razne uređaje za masažu ( TENS ) koji će vam pomoći u opuštanju mišića i smanjenju stresa nakon napornog dana ili tjelovježbe. Uz to, ne zaboravite na važnost redovitog mjerenja krvnog tlaka, a tu su i praktični tlakomjeri koji vam omogućuju praćenje vašeg zdravlja iz udobnosti vlastitog doma.

15. Svibnja u ljekarni Čebulc na Babinom kuku obilježiti ćemo Svjetski dan hipertenzije. Cijeli mjesec posvećen je podizanju svijesti o tom zdravstvenom problemu, a na taj dan moći ćete besplatno izmjeriti tlak od 10-12H.

Svibanj nije samo mjesec pripreme za ljeto, već je i vrijeme za promišljanje o vlastitom zdravlju i dobrobiti. Uz toliko toga što nas okružuje, lako je zaboraviti na sebe. Zato vas pozivamo da iskoristite ovaj mjesec kako biste se posvetili sebi.

Uz naše posebne ponude i događanja, želimo biti vaši saveznici u očuvanju zdravlja i ljepote. Naš tim ljubaznih stručnjaka uvijek je tu da vam pruži savjet i podršku u vašim wellness ciljevima. Dođite i otkrijte svježinu svibnja u našoj ljekarni – mjestu gdje briga o vama ide ruku pod ruku s ljubaznošću i stručnošću.

Dopustite nam da budemo vaši partneri na putu ka zdravijem i sretnijem životu. Jer zajedno, možemo učiniti svaki dan svježim i blistavim kao što je svibanj sam po sebi. 🙂

U nastavku donosimo pregled mjesečnih plakata popusta kako bi mogli organizirati svoju kupnju prema navedenim datumima i na taj način uštedjeli novac.


Plakati popusta za svibanj

“Zemlja je raj ako se traži mir. Čini pravo i želi malo.” 

(Johann Heinrich Pestalozzi)

Tekst piše: Maja Čebulc, voditeljica mkt.

Foto izvor: Pixabay

Prijavite se na naš Newsletter

Savjeti ljekarnika i nutricionista u vašem inboxu!
Prvi primite obavijesti o svim akcijama, popustima i događanjima u našim ljekarnama!

Zahvaljujemo na vašoj prijavi!